Sök

angle-left Järna bibliotek

Järna bibliotek

Biblioteket i Järna ligger i Järna centrum. Här finns böcker och tidningar, filmer och musik, men också program och aktiviteter.

Järna bibliotek

Kulturlov

Snart är det dags för kulturlov och biblioteken drar äntligen igång med program igen! Kom och var med på ett lov fyllt med pyssel, rysliga spökhistorier och tävlingar. Veckans tema är häxor, så samla ihop din kvast, hatt och katt och bered dig på trollstavsverkstad, hemliga trollformler och mycket mer.

Biblioteksnyheter med anledning av corona

Flera av våra bibliotek har ändrade öppettider. I slutet av oktober kommer vi att börja ha program på plats i biblioteken igen.

Ny Miljöhylla på Järna bibliotek

Nu inviger Järna bibliotek Miljöhyllan – bibliotekets grönaste hörn! Här hittar du fakta- och debattböcker om klimat, miljö, energi och resursförbrukning varvat med praktiska guider & inspiration till ditt hållbara liv.

70+ och riskgrupper får egna öppettider

Biblioteken i Järna och Mölnbo har extraöppet för dig som är riskgrupp.

Utmana din läsning och håll koll på vad du läst

Har du svårt att komma igång med läsningen? Vill du testa att läsa något nytt men vet inte riktigt var du ska börja? Då har vi en utmaning för dig!

Premiär för miljöhyllan

Biblioteken i Södertälje väljer nu att lyfta fram en av vår tids stora frågor. Nu lanseras miljöhyllor på Stadsbiblioteket och på Hölö bibliotek.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En gång i månaden kan du få ett mail med en sammanfattning av vad som är aktuellt på biblioteken.

Lokalsamlingen

Hos oss på biblioteken i Södertälje finns särskilda samlingar med böcker och andra medier som har anknytning till Södertälje med omnejd. Tanken är att samlingarna ska vara en tillgång för dig som vill fördjupa dig i Södertäljes lokalhistoria och kulturarv.

Språk