Biblioteken välkomnar dig tillbaka.

Myndigheterna har lättat på restriktionerna. Biblioteken återgår nu steg för steg till hur det var innan covid.

Detta gäller på biblioteken:

• Det går att låna, lämna, fjärrlåna och reservera böcker och annan media.
  • Det finns stolar och studieplatser där man kan sitta en och en.
  • Efter den 4 oktober kommer det åter igen att finnas sittgrupper för mindre grupper.
  • Vi kan ibland vara tvungna att stänga ett bibliotek på grund av personalbrist. Dagsaktuella öppettider finns på vår sida om öppettider.

Anpassningar på Stadsbiblioteket

• Det går att boka grupprummen på Stadsbiblioteket men för max 2 personer.
  • Pressreader går att läsa igen.
  • Nu går det att komma in i biblioteket från Lunagallerians entréer från både Storgatan och Nygatan.
  • Den 11 oktober öppnar vi inte förrän klockan 13 för att flytta tillbaka informatmationsdisk och datorer.
  • 13-15 oktober har Café Blå stängt för att flytta tillbaka till sina vanliga lokaler.

Evenemang och aktiviteter

• Vi har evenemang.
  • Det kommer att vara begränsat antal personer på många av våra evenemang. Då måste man föranmäla sig. Läs på varje enskilt evenemang om hur.
  • Titta på evenemang här på webben så ser du vad som är på gång längre fram och om vi har några digitala evenemang.

Biblioteket hemifrån

• Våra digitala tjänster når du på sidan om e-biblioteket.
  • På Mina sidor kan du se över dina lån och reservationer. Det går också bra att kontakta Stadsbiblioteket och få hjälp med tjänster och dina lån på bibliotek@sodertalje.se och 08-523 020 80.

Mer information om Corona

Senast uppdaterad 2021-10-11