Evenemang

Här finns information om aktuella evenemang på alla våra 6 bibliotek. Fram till och med 1 juni 2021 kommer vi enbart ha digitala evenemang.

Behöver du hjälp för att kunna ta del av våra digitala program? Du kan boka digital handledning för att komma igång! Kontakta Stadsbiblioteket, e-post stadsbiblioteket@sodertalje.se eller tel. 08 523 020 80.

angle-left INSTÄLLT - Bland drakar och dragqueens

Datum flyttat från i våras.

Bland drakar och dragqueens
Denna sagostund vänder upp och ner på allt vad fördomar och normer heter.  Här finns inga hjälplösa prinsessor eller beväpnade prinsar. Här får barn vara barn i en norm- och fördomsfri glitterstund. Vi får besök av Inga Tvivel, pedagog och en av Sveriges mest erkända dragartister. Inga Tvivel bjuder in till lek, fantasi och engagemang i sagornas förtrollande värld. Passar barn 3–8 år och deras vuxna. Ca 40 minuter. Begränsat antal platser.

Anmäl dig och hela ditt sällskap för att säkra era plats. Via mail stadsbiblioteket@sodertalje.se eller 08-523 020 80.

I samarbete med ABF Södertälje-Nykvarn.

TID: lördag 5 december kl. 12.30 och kl. 14.00
PLATS: Stadsbiblioteket, Hörsalen.