angle-left Har du hört att Rosie har bitit i gräset?

Pygmeteatern

Det är svårt att förstå vad döden är, men lite grann kan man veta i alla fall. Till exempel att växter, djur och människor som lever måste dö till slut. Inga undringar är för små, för stora eller omöjliga. Vart kommer man när man dör? Vad händer på en begravning? Var finns själen? Hur ser Gud ut? Om hon nu finns, vill säga. Vad blir man i nästa liv? En blomma? En älg eller en ängel? Kanske en stjärna på himlen? Inte blir man väl en pipande varmkorv?!?

Om man händelsevis skulle tro att döden inte är ett lämpligt ämne för barn så blir man i ”Dödenboken” övertygad om motsatsen. Med sin humor och stilistiska förmåga skildrar Pernilla Stalfelt på ett roligt, fantasifullt och sakligt sätt de stora existentiella frågorna. För små som för stora. 

Passar barn 4-10 år
Längd 35 min
På scen David Mjönes
Onsdag 28 oktober kl 10.00 och 13.00

Boka biljett

Det kommer att vara begränsat med platser till varje föreställning. Boka din och ditt sällskaps platser i förväg. Det gör man på plats i biblioteket, via mail stadsbiblioteket@sodertalje.se eller telefon 08-5230 20 80

Festivalen hålls i en stor affärslokal på samma våningsplan som stadsbiblioteket. Då kan vi uppleva tillsammans men ändå hålla avstånd till andra sällskap.