Meröppet på Hölö bibliotek

Meröppet på Hölö bibliotek

Från och med 5 april erbjuder vi dig som är över 18 år att besöka Hölö bibliotek även när personalen inte är på plats. Det kallas för meröppet och gör lokaler, böcker och andra medier mer tillgängliga för dig.

Vad är meröppet?

Meröppet ger dig möjlighet att använda biblioteket när det inte är bemannat. Under meröppet kan du låna eller lämna böcker och andra medier i självbetjäningsautomaten. Det går också bra att hämta reserverade böcker, studera och läsa tidningar, använda datorer eller trådlöst nätverk. Meröppet finns i över 85 kommuner runt om i landet och Hölö bibliotek blir först ut i Södertälje.
Det går också bra att använda biblioteket för möten, bokcirklar, språkcaféer, stickkaféer eller föreningsträffar. För att använda våra grupprum, kontakta bibliotekspersonalen under de bemannade öppettiderna eller via vår mail holo.bibliotek@sodertalje.se.

Hur kommer jag igång?

För att få tillgång till meröppet måste du registrera dig på plats i biblioteket. Då går bibliotekspersonal också igenom de rutiner och regler som gäller vid meröppet.


För att kunna använda Meröppet behöver du: 
•    Ha fyllt 18 år
•    Ha ett giltigt bibliotekskort med en personlig kod 


Ta gärna med dig familj och vänner under ditt besök. Du ansvarar för dem som släpps in med ditt bibliotekskort. Om du inte följer rutiner och regler förlorar du möjligheten att använda dig av meröppettjänsten.

Öppet med personal

Tisdag 13:00-16:00
Onsdag 13:00-19:00
Torsdag 13:00-19:00

Meröppet

Alla vardagar 6:00-8:00
Måndag, tisdag, fredag 17:00-21:00
Onsdag, torsdag 19:00-21:00
Lördag, söndag 9:00-18:00

Öppet endast för Hölöskolans elever och personal

Tisdag, onsdag, torsdag 8:00-13:00
 

Search