angle-left Vi anpassar verksamheten

Vi anpassar verksamheten

Covid och dess spridning påverkar biblioteken. Biblioteken har stängt till och med 24 januari. Stadsbibliotekets foajé, Järna bibliotek och Hovsjö bibliotek erbjuder mycket begränsad service.

Biblioteken är stängda

Enhörna, Hölö, Mölnbo har helt stängt från och med 21 december till och med 24 januari 2021. På alla våra bibliotek har vi följande begränsningar:

• Det går inte att lämna eller att låna böcker på våra bibliotek.
  • Befintliga reservationer är inte lägre aktiva och det går inte att lägga in nya. Det går inte att hämta reserverade böcker.
  • Eftersom du inte kan lämna tillbaka böcker så får du heller inga förseningsavgifter utan kan behålla böckerna tills vi öppnar igen.
  • Det finns ingen möjlighet att studera, träffas eller läsa på biblioteken just nu.

Kommunen startar informationsnod på Stadsbiblioteket

För att säkerställa Södertäljebornas tillgång till information, datorer, kopiator och skrivare, öppnar kommunen en tillfällig informationsnod i delar av Stadsbibliotekets foajé. Ingång & utgång sker från bakre dörrarna inne i gallerian plan 2, inte genom dörren dit rulltrappan och hissen leder. Detta för att vi ska undvika trängsel och passager genom lokalerna. Vi har öppet vardagar 10-18 och lördag 12-16.
Liknande informationsnoder öppnar på Järna och Hovsjö bibliotek från och med 11 januari.

Evenemang och aktiviteter är inställda

• Evenemangen på våra bibliotek är inställda till och med 1 juni 2021.
  • Titta på evenemang här på webben så ser du vad som är på gång längre fram och om vi har några digitala evenemang.

Biblioteket hemifrån

Mer information om Corona