Leiting

angle-left Afternoon tea - Nyheter & lästips!

Varje vecka köper biblioteken in nya böcker och annan media. Vill du veta vilka som är dom riktiga godbitarna? Denna har vi fokus på lästips inför sommaren.

Drick en kopp te tillsammans med Emelie som pratar om hennes favoriter från de senaste veckornas leveranser till biblioteken och biblio. Allt från de stora författarnas nya titlar i populära serier, till små författare som vunnit priser eller kanske inte får den uppmärksamhet hon tycker de förtjänar. Lysande debutanter och klassiska nytryck, Emelie har koll på det mesta. Ibland får hon sällskap av kollegor som har specialkunskaper inom olika ämnen och som presenterar det bästa som är på gång och är rykande färskt från pressarna.

Samtalet spelas in, så vill du inte synas, behöver du inte använda din webcam. Filmen ligger uppe här i evenemanget i två veckor efter tillfället, så om du missar kan du alltid kolla lite senare.

 

Anslut till Skype-mötet

https://ucc.sodertalje.se/sodertalje.se/meet/cecilia.vonstrokirch/6FHZYVNF

Anslutningsproblem? Prova Skype Web App

https://ucc.sodertalje.se/sodertalje.se/meet/cecilia.vonstrokirch/6FHZYVNF?sl=1

 

Vill du veta mera om hur du använder Skype? Du kan boka digital handledning för att komma igång med Skype! Kontakta Stadsbiblioteket, e-post stadsbiblioteket@sodertalje.se eller tel. 08 523 020 80.