Leiting

angle-left Biblioteksnyheter med anledning av covid-19

Biblioteksnyheter med anledning av covid-19

Nya skärpta råd från Folkhälsomyndigheten påverkar biblioteken. Vi anpassar verksamheten. Till och med 28 februari 2021 har vi begränsad service.

Biblioteken har öppet med begränsad service

• Du som är helt frisk och har ett biblioteksärende kan besöka oss.
  • Vi ber att du begränsar ditt besök så mycket som möjligt.
  • Alla bibliotek har begränsningar av antalet besökare i lokalerna. Det är minst risk för kö klockan 10-11 och 16-18 på Stadsbibliblioteket.
  • Det går bra att låna och lämna böcker.
  • Datorerna är begränsade till 30 minuter. Det går inte att få hjälp vid datorerna.
  • Just nu är biblioteket inte en plats att läsa, studera eller umgås på. Därför finns det inga sittplatser.

Ändrade öppettider

Evenemang och aktiviteter är inställda

• Evenemangen på våra bibliotek är inställda till och med 28 februari 2021.
  • Titta på evenemang här på webben så ser du vad som är på gång längre fram och om vi har några digitala evenemang.

Biblioteket hemifrån

• Om du känner dig sjuk ber vi dig stanna hemma och använda våra digitala tjänster. Våra digitala tjänster når du på sidan om e-biblioteket.
  • På Mina sidor kan du se över dina lån och reservationer. Det går också bra att kontakta Stadsbiblioteket och få hjälp med tjänster och dina lån. 08-523 020 80 eller bibliotek@sodertalje.se
  • Du som är 70+ kan få hjälp med bokleveranser. Läs mer om boken kommer 70+ det på denna sida.

Mer information om Corona

Senast uppdaterad 2020-11-20