Evenemang

Här finns information om aktuella evenemang på alla våra 6 bibliotek. Alla evenemang är gratis. Några evenemang kan behöva föranmälan för att du ska vara säker på att få plats. Grupper och klasser ska alltid anmäla sig i förväg. Välkommen!

angle-left Kulturlördag - Bland drakar och dragqueens

Datum flyttat från i våras.

Bland drakar och dragqueens
Denna sagostund vänder upp och ner på allt vad fördomar och normer heter.  Här finns inga hjälplösa prinsessor eller beväpnade prinsar. Här får barn vara barn i en norm- och fördomsfri glitterstund. Vi får besök av Inga Tvivel, pedagog och en av Sveriges mest erkända dragartister. Inga Tvivel bjuder in till lek, fantasi och engagemang i sagornas förtrollande värld. Passar barn 3–8 år och deras vuxna. Ca 40 minuter. Begränsat antal platser. Hämta fribiljett på biblioteket för att säkra din plats. I samarbete med ABF Södertälje-Nykvarn.

TID: lördag 5 december kl. 11.30 och kl. 13.00
PLATS: Stadsbiblioteket, Hörsalen.