Arena

Sök

Språk

Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan  
447492
Snöjungfrun [Elektronisk resurs] : kriminalroman / Leena Lehtolainen ; översättning av Ann-Christine Relander.
Snöjungfrun [Elektronisk resurs] : kriminalroman / Leena Lehtolainen ; översättning av Ann-Christine Relander.
Författare: Lehtolainen, Leena
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Hylla: Hce/DR
Medietyp: E-ljudbok
Förlag: Word Audio PublishingElib [distributör]
ISBN: 978-91-7829-481-7 91-7829-481-9
Anmärkning:
E-ljudbok (strömmande)
Titel från e-ljudbok.
Ljud
Originaltitel: Luminainen
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Elina Rosberg hittas mördad. Hon har på sin gård tagit emot utsatta kvinnor. Maria Kallio vid Esbopolisen,som får hand om fallet, blir personligt involverad o konfronteras med frågor om sexualitet, moderskap, fysiskt o psykiskt våld.
Efter veckor av sträng kyla har det börjat töa i skogen utanför finska Esbo. Droppar av smältvatten frilägger det som legat dolt under snötäcket. Ett rosa tygstycke syns fladdra för vinden och vid en gran blottläggs bit för bit en kvinnokropp. Den döda kvinnan är Elina Rosberg, ägare till Rosberga gård och en betydelsefull person för många. Gården har fungerat som ett slags fristad för utsatta kvinnor och inga män har släppts innanför porten. Maria Kallio vid Esbopolisen får hand om vad som snart betecknas som ett komplicerat mordfall. Samtidigt befinner hon sig i en förvirrande livssituation; hon misstänker att hon är med barn. Ju längre utredningen fortskrider, desto mer personligt involverad blir Maria. Så inträffar ytterligare ett mord - ett brutalt, vansinnigt och oförklarligt dåd. Snöjungfrun är första delen i serien om den unga polisen Maria Kallio. Det är en vardagsnära kriminalroman med ovanligt levande människoskildring och psykologisk skarp blick. Leena Lehtolainen har kallats Finland svar på Anne Holt. Med sina romaner om den självständiga och samtidigt sårbara polisen Maria Kallio har hon snabbt blivit den mest lysande stjärnan på den finska krim-himlen./Innehållsbeskrivning från Elib.

Utvidga sökningen

Författare

Ämne

Mer om titeln

Loading...

Liknande titlar

447556
Författare: Lehtolainen, Leena
447500
Författare: Lehtolainen, Leena