Arena

Sök

Språk

447501
Vändpunkten [Elektronisk resurs] : kriminalroman / Leena Lehtolainen ; översättning av Marjut Markkanen.
Vändpunkten [Elektronisk resurs] : kriminalroman / Leena Lehtolainen ; översättning av Marjut Markkanen.
Författare: Lehtolainen, Leena
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Hylla: Hce/DR
Medietyp: E-bok
Förlag: Word Audio PublishingElib [distributör]
ISBN: 978-91-7829-486-2 91-7829-486-X
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: Tuulen puolella
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Den tredje boken på svenska om kriminalkommissarie Maria Kallio. Hon har just återvänt från sin barnledighet när företagaren Juha Merivaara hittas död på sin ö. Hennes distrikt får även andra problem och hon själv stöter på motstånd som nyutnämnd chef.
Kriminalkommissarie Maria Kallio har precis återvänt från barnledigheten när företagaren Juha Merivaara hittas död på sin skärgårdsö. Bara ett år tidigare dog Marias stora ungdomskärlek på samma plats. Bägge dödsfallen betraktas som olyckshändelser men Maria börjar snart ana att verkligheten är en annan. I takt med att utredningen framskrider visar det sig att hon har fog för sina misstankar, så gott som alla i Merivaaras släkt tycks haft skäl att önska honom ur vägen. Samtidigt ökar problemen inom Marias eget polisdistrikt. Miljöaktivisterna i Esbo tar till allt våldsammare metoder och deras aktioner närmar sig renodlad terrorism. Och mitt i allt inser Maria plötsligt att hon är förälskad -något som inte är helt passande för en gift nybliven mor indragen i en utredning vars frågetecken blir allt fler - och där en av de misstänkta råkar vara föremålet för hennes känslor. Vändpunkten är den tredje, fristående delen i serien om den unga polisen Maria Kallio. Den har en skickligt konstruerad intrig, kombinerad med ett färgstarkt persongalleri. Leena Lehtolainen har kallats Finland svar på Anne Holt. Med sina romaner om den självständiga och samtidigt sårbara polisen Maria Kallio har hon snabbt blivit den mest lysande stjärnan på den finska krim-himlen./Innehållsbeskrivning från Elib.

Utvidga sökningen

Författare

Mer om titeln

Loading...

Liknande titlar

447493
Författare: Lehtolainen, Leena
447494
Författare: Lehtolainen, Leena
447509
Författare: Lehtolainen, Leena
447557
Författare: Lehtolainen, Leena