angle-left 70+ och riskgrupper får egna öppettider

70+ och riskgrupper får egna öppettider

Biblioteken i Järna och Mölnbo har extraöppet för dig som är riskgrupp.

Extraöppet 70+

Biblioteken i Södertälje håller extraöppet på tre bibliotek för dig som är 70+ eller tillhör en riskgrupp. Då finns det möjlighet att utanför ordinarieöppettider lämna, låna och hämta reserverade böcker. Extraöppettiderna gäller bara dem som är symptomfria. Alla med förkylningssymptom ska även fortsättningsvis hålla sig hemma.

• Järna, tisdagar klockan 10-12
  • Mölnbo, tisdagar klockan 12-14

Stadsbiblioteket i Lunagallerian har stora lokaler och mindre besökare än vanligt, så det är möjligt för besökare och personal att hålla avstånd till varandra. Det går också bra att ringa eller maila något av våra bibliotek under alla våra ordinarie öppettider för att få hjälp med ärenden du inte kan lösa själv under mina sidor.

Kan eller vill du inte besöka biblioteken så har vi utökat vår boken kommer tjänst att gälla alla över 70. Läs mer om den här.