angle-left Mirakelpojken

Teater Kung & Drottning

Ulf är för liten, han får inte hänga med storebrorsan och brorsans kompisar Nisse och Larsen till det stora cykelloppet. Han står kvar i hallen när föräldrarna går på promenad. Aldrig att han vill följa med på något så tråkigt. Han får stanna hemma med löfte om att inte gå utanför trädgården. Men ingen sa något om att cykla…

Ulf blir en superhjälte. Med en etta fasttejpad på den röda pyjamasen blir han Mirakelpojken, som kan cykla lika snabbt som de tävlande i det stora cykelloppet och snart susar han förbi fältet till brorsans stora förvåning. Men plötsligt känner han inte längre igen sig. Han är vilse. Stackars Mamma & Pappa, vad ledsna de ska bli när de upptäcker att han är borta, och brorsan, han kanske inte är så dum när allt kommer omkring. Ulf börjar känna sig ensam och inte får han prata med främlingar heller. Mirakelpojken är en enmansföreställning om att inte få vara med, känna sig liten och ensam och att komma vilse, efter boken med samma namn av Ulf Stark.

Passar barn 3-7 år
Längd 35 minuter
På scen Per Wernolf
Tisdag 27 oktober kl 10.00 och 13.00

Boka biljett

Det kommer att vara begränsat med platser till varje föreställning. Boka din och ditt sällskaps platser i förväg. Det gör man på plats i biblioteket, via mail stadsbiblioteket@sodertalje.se eller telefon 08-5230 20 80

Festivalen hålls i en stor affärslokal på samma våningsplan som stadsbiblioteket. Då kan vi uppleva tillsammans men ändå hålla avstånd till andra sällskap.