Evenemang

Här finns information om aktuella evenemang på alla våra 6 bibliotek. Fram till och med 1 juni 2021 kommer vi enbart ha digitala evenemang.

Behöver du hjälp för att kunna ta del av våra digitala program? Du kan boka digital handledning för att komma igång! Kontakta Stadsbiblioteket, e-post stadsbiblioteket@sodertalje.se eller tel. 08 523 020 80.

angle-left Peppfest

Äntligen dags för peppfest och 8 mars!

I flera år har peppfesten varit årets fetaste fest för alla tjejer och personer som identifierar sig som tjejer mellan 13-21 år i Södertälje. Men i år så flyttar vi ut festen digitalt och under kvällen kommer vi bjuda på liveframtränaden, ta tempen på stan, humor, tävlingar och finbesök!

Hitta livesändningen kl 18.00 den 8 mars på denna facebooksida.

Direktsändningen genomförs av Livet Bitch, Juventas ungdomsjour och Södertälje kommun

Ohcan