Skip to Content
svenska English
Öppettider Öppettider

City Library

Mon–Fri 9-19
Sat 11–15
Sun (oct–mar) 12–16

Enhörna Library

Mon 8.30–18
Thu 10.30–18

Hölö Library

Tue, Thu 12–16
Wed 12–19

Järna Library

Mon 13–19
Tue, Thu 13–17
Wed 15–19

Mölnbo Library

Mon 9–18
Tue 16–19
Wed 9–13
Thur 9–11

During for example majour holidays the libraries can have different opening hours. These other opening hours can be found on the Swedish version of the website.

Kul med kodning: gör egna datorspel

Boktips: att börja skolan

Snart är det dags för skolstart och många barn går till skolan för första gången. Något som kan kännas både roligt, pirrigt och kanske lite läskigt. Då kan det vara skönt att läsa om hur skolstarten är för andra barn. Här får du tips på en bra böcker om hur det är att börja skolan att läsa tillsammans med barnen.

Böcker om att börja skolan

Möt läsambassadören Anna-Marie Körling

bild på Anna-Marie Körling Anne-Marie Körling är utnämnd till Sveriges läsambassadör för 2015–2017. Onsdag 7 september kl. 18.30 kommer hon till Stadsbiblioteket och delar med sig av erfarenheter och ger inspiration. Anne-Marie är legitimerad lärare, författare, bloggare, krönikör, föreläsare och inspiratör. Hon skyr inga medel för att få personer att förstå vikten av och vägen till ungas läsning. 

Fler evenemang på biblioteken

 

Det går inte att skriva ut på Stadsbiblioteket

Just nu går det inte att skriva ut från datorerna på Stadsbiblioteket. Tyvärr kan vi inte ännu säga hur lång tid det tar innan skrivaren fungerar igen. Vi arbetar med att lösa problemen och ber om ursäkt för det besvär det orsakar våra besökare. Du som har en mobil, surfplatta eller bärbar dator kan däremot skriva ut direkt från din enhet till vår skrivare.

Dagstidningar från hela världen till din mobil eller dator

Vet du om att du kan läsadagstidningar från drygt 100 länder på 60 språk hemifrån via tjänsten Library PressDisplay? Allt du behöver är ditt bibliotekskort. Du kan även ladda ner tidningarna via appen Pressreader.

Läs tidningar från hela världen genom Library PressDisplay