angle-left Biblioteket i Hovsjö flyttar ut

Biblioteket i Hovsjö flyttar ut

Tillsammans med fritidsgården och Telge Hovsjö kommer biblioteket i Hovsjö att flytta ut sin verksamhet till parker och gårdar runt om i Hovsjö. För vem vill vara inne när solen skiner?

Vi anordnar 5-kamp, lekar, mingel och/eller spel. Bostadsbolagen informerar om skadedjur och sophantering. Vi har sagostund för de yngre barnen. Samtidigt delar vi ut läslustpåsar med gratis böcker till sommarlovslediga skolbarn.

Om vädret tillåter så ses vi på dessa ställen, vid regn är du välkommen till biblioteket. Biblioteken är öppet ett par timmar varje vardag i sommar. Tiderna tittar du på denna länk.

V.28-32
Fritidsgården är stängd med det erbjuds aktiviteter på biblioteket med enklare lekar utanför.

V.33-35
Vi är på plats i aktivitetsparken och utanför biblioteket, vi erbjuder lekar, spel, pyssel, sagoläsning och sportaktiviteter.