Improvisationsteater

Improvisationsteater

Under fyra dagar kan du som är 10-14 år, träffa kompisar och lära dig mer om improvisationsteater. Både i Järna och Södertälje centrum.

Fyra dagars improvisationsteaterkurs för sig som är i åldern 10-14. Detta är kursen för dig som vill skratta och använda din fantasi, spontanitet, kreativitet och öva på samspel med dom andra. 

Kursledare: My Gudmundsdotter är en av ledarna i Presens och har en mångårig bakgrund som improvisatör och kursledare. Hon är främst känd för att ge mycket feedback och bidra med mycket energi och pepp! 


Stadsbiblioteket, Dansbanan vid Parkourparken. 
Måndag 22/6 - torsdag 25/6
Klockan 12.30 -14.30
ONSDAGENS OCH TORSDAGENS TILLFÄLLEN INSTÄLLDA PGA FÅ DELTAGRE.

Järna bibliotek, Vi håller till utanför församlingshemmet
Måndag 29/6 - Torsdag 2/7
Klockan 12.30 -14.30
 


Anmälan och frågor skickas till Cecilia på biblioteket. cecilia.vonstrokirch@sodertalje.se, 08-52301419. Du ska anmäla dig i förväg och helst kunna vara med alla dagarna.
 

Vi har anpassat våra sommarlovsaktiviteter för att de ska gå att genomföra i samklang med de instruktioner som lämnats av FHM och Sommarkul med Telge. 

•    Alla inomhusaktiviteter genomförs utomhus där risken för smittspridning är mindre. 
•    Max 20 deltagande barn per aktivitet. Då improvisationsteater lämpar sig bättre i ännu mindre grupper kommer vi kunna följa detta
•    All servering av mat/frukt/fika som tidigare gjort av föreningen förbjuds. Vi har anpassat aktivitetslängden till 3 timmar så att fika inte ska behövas. Ta gärna med frukt och dryck om du kan.
•    Inga övningar med närkontakt. 
•    Mandat för ledare att skicka hem barn vid misstanke om sjukdom även vid milda symtom. 
•    Tydlig upplysning kring regler och rutiner för hygien.
•    Handsprit ska tillhandahållas av föreningarna på plats. 
•    Mandat att anpassa eller ställa in hela eller delar av arrangemanget med inget eller kort varsel samt tydlig kommunikation med målgruppen kring detta. 
 

Sök

Språk