angle-left Bokrummet är invigt

Bokrummet är invigt

Från klockan 10 varje vardag har du möjlighet att besöka Bokrummet på Järna bibliotek. Denna satsning på fina lokaler, nya böcker och förhoppningen om många möten människor mellan firades med en härlig invigning.

Den 10 februari invigdes Bokrummet på Järna bibliotek av Hanna Klingborg, ordförande i Järna kommundelsnämnd, David Winerdal, ordförande i kultur- och fritidsnämnden och Helena Gomér, bibliotekschef. Många nyfikna kom förbi för att fira denna nya biblioteksverksamhet och se hur fint den oanvända ytan blivit. Biblioteket bjöd på bubblor och visade upp det helt renoverade rummet fyllt med nya böcker.

Meröppet betyder att det finns möjlighet att besöka en lokal även utanför ordinarie tider. Man får låna böcker på förtroendebasis och när biblioteket är öppet så kommer bokrummet att kunna användas av till exempel föreningar och bokcirklar. Vi kommer också ha olika aktiviteter som bokcirklar och spelkvällar där.

Bokrummet håller öppet på förmiddagarna fram tills biblioteket öppnar samt på fredagar då biblioteket håller stängt. Bokrummet hittar du i gatuplan på Storgatan 4.

Bokrummets öppettider:
Måndag och onsdag klockan 10–15
Tisdag och torsdag klockan 10–13
Fredag klockan 10–13

Järna biblioteks öppettider hittar du på denna länk.