angle-left Vi anpassar verksamheten

Vi anpassar verksamheten

Covid och dess spridning påverkar biblioteken. Biblioteken öppnar igen den 25 januari med begränsad service.

Biblioteken i Södertälje har öppet.

Vi öppnar och detta gäller nu på biblioteken:

• Det går att låna, lämna, reservera och fjärrlåna böcker.
  • Antalet besökare på biblioteken är begränsat och vi uppmuntrar alla att göra sitt besök så kort som möjligt.
  • Kom inte i stora sällskap utan låt den som har ett ärende gå in själv.
  • Biblioteket är inte en mötesplats just nu så därför har vi tagit bort stolar och andra sittmöjligheter förutom vid våra datorer.
  • Vi har tagit bort förseningsavgifter till och med 28 februari.
  • För att göra ditt besök så kort som möjligt har du möjlighet att beställa böcker i förväg, vi kallar tjänsten Take away och här finns ett formulär.

Måndag den 25 januari öppnar stadsbiblioteket kl.12.00. Kommundelsbiblioteken och Hovsjö bibliotek återgår till ordinarie öppettider från och med måndag den 25 januari.

Evenemang och aktiviteter är inställda

• Evenemangen på våra bibliotek är inställda till och med 1 juni 2021.
  • Titta på evenemang här på webben så ser du vad som är på gång längre fram och om vi har några digitala evenemang.

Biblioteket hemifrån

Mer information om Corona