Barn och unga

Här finns tips på aktiviteter och läsning för barn, unga, föräldrar, pedagoger eller alla andra som gillar att läsa.

Du som är under 16 år kan få ett lånekort, men du måste ta hjälp av din vårdnadshavare. Läs mer om hur du skaffar lånekort här.

Anna tipsar: 24 juliga barnböcker

angle-left Morgonstund i Sagohuset

Morgonstund i Sagohuset

Småbarn och deras vuxna är extra välkomna till Stadsbiblioteket måndagar, onsdagar och fredagar kl 10. Då är det sångstund, babyrytmik eller sagostund. Morgonstunderna fortsätter under vintern och våren 2020. Nytt program kommer i januari.

Morgonstunderna pågår 2 september – 13 december.

Sångstund

Vi sjunger tillsammans. Passar barn 0–6 år.
TID: måndagar kl. 10.

Babyrytmik

Du och din baby är välkomna till rim och ramsor och att bara vara i en språkstimulerande miljö. Passar barn 0-1 år.
TID: onsdagar kl. 10.

Sagostund

Följ med in i sagornas förtrollande värld. Passar barn 2–6 år, men alla är hjärtligt välkomna.
TID: fredagar kl. 10.

Förskoleklasser måste anmäla sig till Morgonstunden så att alla får plats i Sagohuset.
Anmäl datum och antal barn till: stadsbiblioteket@sodertalje.se

Niklas tipsar: 18 Böcker om Youtube

Stella tipsar: 21 HBTQ+ bilderböcker för barn