svenskaEnglish

Tjänster för mobilen

Till flera av våra e-tjänster finns även mobila versioner. Du kan låna och läsa e-böcker, lyssna på musik eller söka i artikeldatabaser via appar.

Mobilwebb

Vår webbplats finns även i en mobil version. Om du går till webbplatsen från en mobil så omdirigeras du automatiskt till mobilwebben.
På mobilwebben kan du söka, ställa dig i kö och låna om. Där finns också våra öppettider och kontaktuppgifter. Ett tips är att lägga till en länk till mobilwebben på mobilens hemskärm/startskärm så du lätt kommer åt den.

Mobilwebben


Läs tidningar från hela världen

logotyp för Pressreaders appDu kan ladda ner hela tidningar och tidskrifter direkt till din mobil eller surfplatta. Via appen Pressreader får du gratis tillgång till tidningar och tidskrifter från 100 länder på 60 språk. Appen finns på Google Play och i Appstore.

Så här använder du Pressreader


Låna e-böcker

Du kan låna och ladda ner e-böcker direkt till din mobil eller surfplatta. Du behöver en app för att läsa e-böckerna i. För Iphone/Ipad rekommenderar vi läsappen Bluefire Reader och för Android Aldiko.

Så här lånar du e-böcker

 

Låna e-ljudböcker
ikon för biblio-appen

Du kan även låna e-ljudböcker. För att lyssna på e-ljudböcker behöver du ha appen Biblio. 

Så här lånar du e-ljudböcker


Lyssna på e-musik via Naxos

Naxos Music Library innehåller över 60 000 CD från 70 olika bolag. Du kan antingen lyssna via webbläsaren eller genom Naxos app. Appen finns för Iphone och Android.

Så här använder du Naxos


Tillbaka upp