Hoppa till innehåll
svenska English

Jobba hos oss

Vill du jobba hos oss? När det finns lediga tjänster på biblioteken i Södertälje kan du se dem här.

Bibliotekarie till Mölnbo bibliotek

Vårt nyrenoverade bibliotek i Mölnbo öppnar i vår och behöver en bibliotekarie. Vi söker därför dig som särskilt brinner för barn och ungas läsande, men också för läsandet i stort då biblioteket är öppet för allmänheten vissa dagar. Mölnbo bibliotek är ett kombinerat folk- och skolbibliotek och är placerat invid Mölnbo skola och förskola. I arbetsuppgifterna ingår bemanning av biblioteket, hjälp med informationssökning och vägledning för besökarna. I arbetet ingår också samarbete med skolan, ta emot klasser och att bygga upp en pedagogisk verksamhet tillsammans med skolans personal. Tjänsten på Mölnbo bibliotek är 60 procent. Om så önskas finns möjligheter att vikariera på kommunens fem andra bibliotek övrig tid.

Läs mer och sök tjänsten

Gruppchef till Stadsbiblioteket

Nu söker vi en inspirerande chef och ledare för att utveckla vår verksamhet ännu mer. Vill du vara med?  
I din roll som gruppchef arbetar du med stadsbibliotekets Team Fackavdelning och vaktmästeriet. Tillsammans med ditt team ska du arbeta med digitala delaktighetet, lärande och läsfrämjande med fokus på facklitteratur i Södertälje kommun. Det finns även utrymme för dig att jobba med utveckling av IT-frågor.  I ditt team ingår ca 14 medarbetare.   
 
Du jobbar nära bibliotekschefen och ingår i ledningsgruppen för Biblioteken i Södertälje. Det övergripande målet för ledningsgruppen är att se till att hela biblioteksorganisationen fungerar och utvecklas optimalt.   
 
Läs mer och sök tjänsten