svenskaEnglish

Kan jag skriva ut, skanna och kopiera på biblioteken?

Ja, på biblioteken finns det både möjlighet att skriva ut och skanna från datorer och kopiera i kopieringsapparat.

Skriva ut

Du kan skriva ut från internetdatorerna till bibliotekens skrivare. Utskrifter i svart-vitt kostar 2 kronor per sida.

Kopiator

På Stadsbiblioteket, Hovsjö bibliotek och Järna bibliotek kan du kopiera både i svart-vitt och i färg. Hölö bibliotek har en svart-vit kopiator.

Svart-vita kopior kostar 2 kronor för varje A4-sida. Att kopiera i färg kostar 8 kr för varje A4-sida.

Till Stadsbibliotekets kopiator behöver du ett kopieringskort som du köper i biblioteksdisken. Du kan välja hur många kopior du vill ha när du köper kopieringskort. Vi har kort för 10, 25, 50 och 100 kopior.

Skanner

Datorer som är utrustade med skanner finns på Stadsbiblioteket, Järna, Hovsjö och Hölö bibliotek. Att använda skannern är gratis. Stadsbibliotekets skanner går att boka i bokningssystemet. Järna biblioteks skanner behöver du komma till biblioteket för att boka.

Du kan boka skannerdatorerna 30 minuter per dag.

Boka datorer på Stadsbiblioteket och Hovsjö bibliotek