svenskaEnglish

Om webbplatsen

Här på bibliotekens webbplats kan du söka bland böcker, filmer, musik och annat som finns på biblioteket. Du når även många av våra andra e-tjänster. Till exempel kan du låna om, låna e-böcker och söka i faktadatabaser. 

Är det du vill låna redan utlånat kan du ställa dig i kö - reservera - direkt från webbplatsen. Under Mina sidor kan du se dina lån och reservationer och även låna om det du har hemma.

Du kan också låna e-böcker och e-musik, söka fakta i e-uppslagsverk och databaser och läsa dagstidningar från hela världen direkt i datorn eller mobilen. Läs mer om vårt utbud under Vi erbjuder.

Vill du ha tips på böcker och annat? Titta till exempel på nyhetslistorna som finns under Inspiration. Här ser du det senaste som biblioteket har köpt in.

Bidra gärna till webbplatsen. Skapa ett användarnamn så kan du recensera och betygsätta böcker, filmer och allt annat som finns på biblioteket.

På webbplatsen hittar du såklart också bibliotekens öppettider och information om vad som händer på biblioteken. Under Vanliga frågor får du veta hur du skaffar bibliotekskort och vilka regler som gäller på biblioteken.

Har du synpunkter på bibliotekets webbplats? Gå till Tyck till om webbplatsen och skriv vad du tycker i formuläret. Vi arbetar hela tiden för att förbättra webbplatsen och vill gärna veta vad du tycker.

Snabbkommandon

Dessa snabbkommandon finns på webbplatsen:

0 - Om webbplatsen

1 - Startsida

3 - Webbkarta

5 - Vanliga frågor

7 - Kontakt
 

Hur du använder snabbkommandon beror på vilken webbläsare du använder:
Internet explorer: Alt + snabbtangent. Släpp tangenterna. Tryck Enter.
Firefox: Alt + Skift + snabbtangent.
Chrome: Alt + snabbtangent.