Sök e-böcker

Använd den här sökrutan om du bara vill söka bland e-böcker och inte få med något annat av bibliotekets utbud.

Vanliga frågor om e-böcker

 

Katalogpost e-bok

  • Logga in för att låna e-bok/e-ljudbok
380428
E-bok:En berusad björn i Bergslagen [Elektronisk resurs] : [roman] / Petteri Nuottimäki:2017 En berusad björn i Bergslagen [Elektronisk resurs] : [roman] / Petteri Nuottimäki
Omslagsbild
Av: Nuottimäki, Petteri
Utgivningsår: 2017
Språk: Svenska
Hylla: Hc/DR
Medietyp: E-bok
Förlag: AlfabetaElibdistributör
ISBN: 978-91-501-1866-7 91-501-1866-8
Anmärkning:
E-bok
Tryckt utgåva: ISBN 978-91-501-1943-5
Titel från e-bok
Text
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
Bok:En berusad björn i Bergslagen
Innehållsbeskrivning
I en centralort på landsbygden kämpar kommunalrådet Per Danielsson med kommunens ekonomi. När en film på en förmodad björn får spridning på internet invaderas staden av New Age-intresserade och hippies, som tror på ryktena att björnen är ett slags Loch Ness-odjur eller en alien. Men tänk om björnen bara är en kottplockarmaskin som den lokala uppfinnaren provkört i skogen? Den saken måste givetvis tystas ner så att inte turisterna överger orten.

Liknande titlar

312119
E-bok:Mördaren ljuger inte ensam:2013
Av: Lang, Maria
Utgivningsår: 2013
Hylla: Hc/DR
I sin stuga på Ön i sjön Uvlången i Bergslagen har Rutger Hammar och hans fru samlat några gäster under en helg. Puck Ekstedt är en av dem. Under en promenad gör hon ett makabert fynd: under en gran ligger en av Hammars gäster strypt. Pucks fästman Einar Bure kontaktar Christer Wijk, kommissarie vid Stockholmspolisen.
377078
E-bok:Näckens döttrar:2017
Av: Rosesund, Frida Arwen
Utgivningsår: 2017
Hylla: Hc/DR
374323
E-bok:Gruvdamen:2016
Av: Svanberg, Daniel
Utgivningsår: 2016
Hylla: Hc/DR
När författaren Bergdahl hittas död i sitt hem i New York är tv-producenten Jakob Jonsson den enda arvingen. Ett ljudband ger honom inblick i ett mörkt förflutet som sträcker sig långt bak i tiden till Bergslagens djupa skogar. På bandet hörs hur två barn mördas. När Jakob beger sig till Sverige för att nysta i Bergdahls förflutna rullas författarens smärtsamma barndom upp. Jakobs liv blir ännu mer förvirrat och de döda börjar komma tillbaka.
313378
E-bok:Porslinsfasaderna:2013:1. utg.
Av: Karlsson, Sven Olov
Utgivningsår: 2013
Hylla: Hc/DR
I den lilla byn Eriksfors i norra Västmanland röjer familjeföretaget Silvers auktioner ut traktens dödsbon under 1970-talet. Knud auktionerar sedan ut lösöret till bybor och sommargäster. Men dottern i familjen har andra planer. En berättelse om att hela livet kämpa för att följa sina drömmar eller kämpa för att dölja dem.
315347
E-bok:Befriad:2009
Av: Ingelman-Sundberg, Catharina
Utgivningsår: 2009
Hylla: Hc/DR
Tredje fristående berättelsen om Anne Persdotter. Vid mitten av 1390-talet tvingar Hansan Anne att överge sitt handelshus. I Bergslagen möter hon den italienske köpmannen Leonardo. Han ber Anne att bli hans kompanjon på en handelsresa till Venedig och Konstantinopel. Under färden kapas skeppet och Anne tas till fånga.