Sök e-böcker

Använd den här sökrutan om du bara vill söka bland e-böcker och inte få med något annat av bibliotekets utbud.

Vanliga frågor om e-böcker

 

Katalogpost e-bok

  • Logga in för att låna e-bok/e-ljudbok
382849
E-bok:Slaget om heden [Elektronisk resurs] / John Flanagan ; översättning: Ingmar Wennerberg:2016 Slaget om heden [Elektronisk resurs] / John Flanagan ; översättning: Ingmar Wennerberg
Omslagsbild
Av: Flanagan, John
Utgivningsår: 2016
Språk: Svenska
Hylla: Hcg/DR
Medietyp: E-bok
Förlag: BWElibdistributör
ISBN: 978-91-32-17648-7 91-32-17648-1
Anmärkning:
E-bok
Titel från e-bok
Text
Serietitel: Spejarens lärlingDe första åren
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
Bok:Slaget om heden
Innehållsbeskrivning
Prequel två till Spejarens lärling. Baron Morgarath lyckades undkomma efter sitt misslyckade försök att ta över tronen och ett lugn har lagt sig över kungariket Araluen. Det ryktas att Morgarath planerar sitt nästa drag, gömd i Nattregnebergen med en armé av bestialiska wargaler. Kung Duncan inser att han måste samla sina styrkor. Han ger spejaren Halt i uppdrag att spionera på Morgarath och dennes skoningslösa armé, djupt inne i fiendeland.

Liknande titlar

316595
E-bok:De glömda berättelserna:2013
Av: Flanagan, John
Utgivningsår: 2013
Hylla: Hcg/DR
Spejarens lärling, del elva. Den har tillkommit inspirerad av alla läsarfrågor som författaren fått genom åren. Här fyller han i luckor i sina berättelser och ger läsarna både tidigare okända historier och en storslagen avslutning.
316588
E-bok:Slaget om Skandia:2013
Av: Flanagan, John
Utgivningsår: 2013
Hylla: Hcg/DR
Fjärde delen i serien Spejarens lärling. I de skandiska bergen gömmer sig Will och Evanlyn i en stuga. En dag kommer Evanlyn inte tillbaka när hon varit ute i skogen. Will hittar spår i snön som visar att hon förts bort av en ryttare. Han förstår att det är temujaierna, de vildsinta krigarna från öst, som varit framme.
316594
E-bok:Kejsaren av Nihon-Ja:2013
Av: Flanagan, John
Utgivningsår: 2013
Hylla: Hcg/DR
Spejarens lärling, del tio. Det har gått flera månader sedan Horace sändes till kejsarens hov i Nihon-Ja och han har varken återvänt eller sänt bud. Will, Evanlyn och Alyss beger sig iväg för att ta reda på vad som hänt. Det visar sig att Horace har blivit indragen i en politisk maktkamp.
316592
E-bok:Clonmels kungar:2013
Av: Flanagan, John
Utgivningsår: 2013
Hylla: Hcg/DR
Spejarens lärling, del åtta. När Will är på den årliga sammankomsten för alla spejare, befinner sig Halt i de västra rikena för att undersöka rapporteringar om mystiska händelser. En sektliknande kult som kallar sig för Särlingarna uppviglar och sår förvirring bland befolkningen. Nu befinner sig även Clonmel i fara.
316593
E-bok:Sårad i ödemarken:2013
Av: Flanagan, John
Utgivningsår: 2013
Hylla: Hcg/DR
Spejarens lärling, del nio. Den falske profeten Tennyson är på flykt för att undkomma straffet för de brott som han och Särlingasekten begick i Clonmel. Spejaren Will, hans mentor Halt och vännen Horace försöker stoppa honom. Dessutom är två av Särlingasektens lönnmördare fortfarande i livet.