Hoppa till innehåll

Sök e-ljudböcker

Använd den här sökrutan om du bara vill söka bland e-ljudböcker och inte få med något annat av bibliotekets utbud.

Vanliga frågor om e-ljudböcker

 

Katalogpost e-ljudbok
  • Logga in för att låna e-bok/e-ljudbok
387071
E-ljudbok:Det tomma boet [Elektronisk resurs]:[2017?] Det tomma boet [Elektronisk resurs]
Omslagsbild
Av: Swanberg, Lena Katarina
Utgivningsår: [2017?]
Språk: Svenska
Hylla: Dof/DR
Medietyp: E-ljudbok
Förlag: Saga Egmont ; Elib (distributör)
ISBN: 978-87-11-78776-2 87-11-78776-7
Anmärkning:
E-ljudbok (strömmande)
Inläsare: Åsa Kjellman Erici
Speltid: 6 tim., 55 min.
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
Bok:Det tomma boet:2005
E-bok:Det tomma boet:2012
Innehållsbeskrivning
En bok om livet efter det att barnen flyttat ut. Författaren diskuterar på ett personligt och humoristiskt sätt hur denna nya livs fas kan te sig, vilka komplikationer som kan uppstå och vilka våndor som kan infinna sig. Både om relationen till de vuxna barnen och om relationen till den egna partnern.

Liknande titlar
378782
E-ljudbok:Skiljas utan att förlora sig själv:2017
Av: Larsen, Michael
Utgivningsår: 2017
Hylla: Do/DR
386166
E-ljudbok:Det är en sak jag måste berätta-:2017
Av: Dahl, Laila
Utgivningsår: 2017
Hylla: Do/DR
Innan jag berättar vill jag att du ska veta att jag älskar dig. Jag har alltid älskat dig och vill leva hela livet med dig. Men jag har gjort någonting fruktansvärt, mitt livs största misstag, och det kommer att ta lång tid innan du kan förlåta mig, om du någonsin kan det. Ur boken För Laila Dahl var chocken total. När hennes man efter 25 års äktenskap avslöjar att han varit otrogen försvinner fotfästet under hennes fötter. I bokens första del berättar både Laila och hennes före detta man om vad som hände. I andra delen beskriver Laila, utifrån sin yrkesroll som terapeut, vilka inre drivkrafter som kan ligga bakom en otrohet och vad båda parter kan behöva vara uppmärksamma på. Laila Dahl är diplomerad par- och relationsterapeut. Hon är också en uppskattad föreläsare./Innehållsbeskrivning från Elib
387800
E-ljudbok:Boken till mig som är svärmor:2017
Av: Swanberg, Lena Katarina
Utgivningsår: 2017
Hylla: Oac/DR
En bok om svärmödrar och svärmorsrollen i dag där författaren söker göra upp med rådande nidbild. Tänkt att kunna fungera som handbok för alla parter och behandlar bl.a. frågor som vad en svärmor får och inte får göra.
388737
E-ljudbok:You go girl:2017
Av: Nordlander, Karin
Av: Newnham, Linda
Utgivningsår: 2017
Hylla: Dog/DR
Boken vänder sig till kvinnor som befunnit sig eller befinner sig i kränkande, destruktiva relationer, som blivit slagna och förminskade, fysiskt eller mentalt och som behöver stöd och uppmuntran för att orka ta sig ur en dålig relation. Men det är också en handbok fylld med tips och energi. Den vill visa hur man hittar kraften igen, hur man bryter sina mönster och istället bygger sunda, roliga relationer som får en att växa.
401946
E-ljudbok:Hit med flaskan:2018
Av: Knyckare, Emma
Utgivningsår: 2018
Hylla: Lz Knyckare, Emma/DR
Här tar komikern och radioprofilen Emma Knyckare med oss med på sin resa in i mammalivet. Hon skildrar graviditetens vedermödor och glädjeämnen, från att svälla upp och inte längre få plats på spinningcykeln, till att för första gången höra sin bebis hjärtljud och slutligen få möta lilla Maggan. Hon behandlar ämnen som kejsarsnitt, amning, abort, bonusbarn, mammakroppen och småbarnsåren.