Hoppa till innehåll

Sök e-ljudböcker

Använd den här sökrutan om du bara vill söka bland e-ljudböcker och inte få med något annat av bibliotekets utbud.

Vanliga frågor om e-ljudböcker

 

Katalogpost e-ljudbok
  • Logga in för att låna e-bok/e-ljudbok
389463
E-ljudbok:Den digitala barnvakten [Elektronisk resurs]:[2017?] Den digitala barnvakten [Elektronisk resurs]
Omslagsbild
Av: Wincent, Patrik
Utgivningsår: [2017?]
Språk: Svenska
Hylla: Dofa/DR
Medietyp: E-ljudbok
Förlag: Saga Egmont ; Elib (distributör)
ISBN: 978-87-11-84908-8 87-11-84908-8
Anmärkning:
E-ljudbok (strömmande)
Inläsare: Lisa Romée
Speltid: 5 tim., 19 min.
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
E-bok:Den digitala barnvakten:2017
Innehållsbeskrivning
Dagens barn utsätts för en rad olika typer av skärmar, mobiler, surfplattor och datorer. Författaren vill vägleda föräldrar och personer som arbetar med barn att skapa sunda ramar kring skärmanvändningen. Om vad forskningen säger, vilka symptom vi börjat se redan nu och vad vi kan förvänta oss av framtiden. Boken vänder sig till blivande föräldrar eller föräldrar som har små barn (0-10 år) och som behöver tips och konkreta råd.

Liknande titlar
356557
E-ljudbok:Digital Diet:2016
Av: Wincent, Patrik
Utgivningsår: 2016
Hylla: Bv/DR
378343
E-ljudbok:Den digitala drogen:2016
Av: Wincent, Patrik
Utgivningsår: 2016
Hylla: Bv/DR
Utgångspunkten för den här boken är att vi ska kunna njuta av vår elektronik och använda den utan att förlora våra liv. Den vill hjälpa läsaren att identifiera det digitala beroendet och erbjuda konkreta verktyg. Boken innehåller en introduktion kring internet- och mobilmissbruk, vetenskapliga studier och berättar vad som händer med oss när vi överanvänder vår teknologi.
329073
E-ljudbok:Låt ditt barn vinna:2013
Av: Hedman, Magnus
Utgivningsår: 2013
Hylla: Rb/DR
405643
E-ljudbok:Gräv guld i dina egna kanaler:2017
Av: Pettersson, Christer
Utgivningsår: 2017
Hylla: Qi/DR
Boken vänder sig till den som har en webbplats eller en nätbutik. Här beskrivs hur man kan lyfta sina egna kanaler - sin sajt, butik och övriga kanaler som e-post, blogg, PR och sociala kanaler - och på så sätt generera mer trafik och försäljning. Om SEO (sökmotoroptimering), content marketing, inbound marketing, e-postmarknadsföring och growth hacking. Praktiska råd med en checklista i varje kapitel.
389276
E-ljudbok:Nära föräldrar:2017
Av: Modén, Jorun
Utgivningsår: 2017
Hylla: Dofa/DR
Nära föräldrar är en bok för dig som hellre vill lyssna på ditt barn än på den senaste föräldratrenden. Här får du handfasta råd om hur du knyter an till ditt barn, hittar alternativ till skrikmetoder och om hur bärsjalar underlättar i vardagen. En inspirerande bok med många uppslag för hur du kan få ett lättare och roligare liv med ditt barn. Jorun Modén är författare och grundare av Författarkurs.se. År 2006 debuterade hon med romanen Samael. Hon har även arbetat med reklam, som språkkonsult och som chefsredaktör på Bredbandsbolaget. Utöver sitt författarskap brinner hon för sin familj, vännerna och kampsporten kendo./Innehållsbeskrivning från Elib