Topplista e-ljudböcker unga

1-11 av 11
417239
E-ljudbok:Utan att säga hej då:2019
Av: Svevar, Kerstin
Utgivningsår: 2019
Medietyp: E-ljudbok
Boken är ett måste för den som vill läsa om innerlig kärlek. När någon lämnar livet plötsligt blir saknaden oändligt stor. Men innan dess har kärlek spirat och intim vänskap uppstått. Kerstin Svevar visar att det går att skriva lättläst, starkt och mästerligt vackert på samma gång. Utan att säga hej då lämnar ingen oberörd. Hegas böcker - lätta att läsa. Svåra att motstå./Innehållsbeskrivning från Elib.
421122
E-ljudbok:Tredje kärleken:2019
Av: Zak, Monica
Utgivningsår: 2019
Medietyp: E-ljudbok
Andra boken om Alex Dogboy som lever i Honduras huvudstad Tegucigalpa. Av fru Leti får han mat och arbete och av Dona Rosa en sovplats. Men fru Leti flyttar och Dona Rosa dör. Alex försöker ändå börja om på nytt tillsammans med Marvin och Zofi som han älskar och vill ha barn med.
417240
E-ljudbok:Lätt att ljuga:2019
Av: Svevar, Kerstin
Utgivningsår: 2019
Medietyp: E-ljudbok
Boken handlar om att inte låta andra bestämma. När Love inte vågar stå för sina val börjar han ta till lögner. Livet trasslar till sig för honom. Men där finns Ebba, och hon kommer att bli viktig för honom. Det kan vara svårt att göra det man helst vill. Man kanske tar hänsyn till andra och tänker på vad de ska tycka. Ibland är man rädd att någon till och med kan bli sårad. Men för att må bra måste man också vara stark och våga gå sin egen väg.
417238
E-ljudbok:Jag vet vem du är:2019:[Ny utg.].
Av: Svevar, Kerstin
Utgivningsår: 2019
Medietyp: E-ljudbok
Agnes är en helt vanlig tjej. Hon älskar att springa och hänga med sin bästis Kim på kafé. Plötsligt börjar en kille mejla henne. Det är kärleksdikter i Haiku-form. Först känner Agnes sig smickrad men snart blir det obehagligt många mejl.
404515
E-ljudbok:Brun flicka drömmer:2018
Av: Woodson, Jacqueline
Utgivningsår: 2018
Medietyp: E-ljudbok
Jacqueline Woodsons memoarer skrivna på fri vers. Hon skildrar sin uppväxt i South Carolina och i New York och hur det var att växa upp som svart flicka i USA på 1960- och 1970-talet. Varje rad leder in i barnets sökande efter tillhörighet och en plats i världen.
315280
E-ljudbok:Sagor om förvandlingens lag: 1. : [Vol. 1], [Från Ming lungfisken till Brand som hämtade elden]:2008
Av: Klinckowström, Axel
Utgivningsår: 2008
Medietyp: E-ljudbok
397740
E-ljudbok:Guldkompassen:2018
Av: Pullman, Philip
Utgivningsår: 2018
Medietyp: E-ljudbok
Den första delen i trilogin Den mörka materian. Elvaåriga Lyra Belacaquas farbror lord Asriel berättar om ett ställe nära Nordpolen där man genom norrskenet kan ana en annan värld. Lyra blir indragen i händelser där vetenskapsmän gör experiment med kidnappade barn och där det finns en guldkompass, en magisk sanningsmaskin.
394842
E-ljudbok:Vänner i solen:2018
Av: Hellerstedt, Anna
Utgivningsår: 2018
Medietyp: E-ljudbok
Jag ska berätta om min vän Matilda. Hon blev ständigt kallad ful och äcklig i skolan. Hon blev sexuellt utnyttjad, smygfilmad i duschen på gympan och trakasserad på högstadiet. Idag skäms jag över de gånger jag förnekade vår vänskap. Ibland låtsades jag som om jag inte kände henne, ändå fortsatte hon att vilja vara min vän. Kanske hatade hon mig innerst inne, det måste hon ha gjort ibland, men hon hade ingen annan än mig. Ingen annan. Vänskap kan vara komplicerat. Vill du läsa en berättelse om mobbning, våld, svek och om att förlora en vän - för alltid? Anna Hellerstedt (född 1965) är lärare och författare. Hon skriver lättlästa men spännande ungdomsromaner, noveller för vuxna och uppskattade krönikor i Folkbladet./Innehållsbeskrivning från Elib
416463
E-ljudbok:Utan vingar:2019
Av: Martin, R. T
Utgivningsår: 2019
Medietyp: E-ljudbok
På sin 16-årsdag upptäcker Cassie att hon kan flyga. Med sin lillebrors hjälp lär hon sig kontrollera sin nya kraft. Hon vill absolut hålla sin superkraft hemlig. Därför tränar hon mitt i natten, ljuger för sina föräldrar och lurar sina vänner. Men plötsligt är en av hennes vänner i fara. Då måste Cassie bestämma sig för om hon ska hjälpa till eller inte, även om det betyder att hon avslöjar sin hemlighet. Lättläst.
377973
E-ljudbok:Änglafall:2015
Av: Ee, Susan
Utgivningsår: 2015
Medietyp: E-ljudbok
Penryn & tidernas slut, del ett. Undergångens änglar har nedstiget för att utplåna den moderna världen som vi känner den. Brutala gatugäng regerar, rädsla och vidskepelse sprider sig. När krigaränglar för bort en hjälplös liten flicka, beslutar sig hennes sjuttonåriga syster Penryn att göra allt för att få henne tillbaka.
415797
E-ljudbok:Det som lever under oss:2019
Av: Lundberg Hahn, Kerstin
Utgivningsår: 2019
Medietyp: E-ljudbok
Det är Davids och Noomis första dag på sommarjobbet hos vaktmästaren i huset där de bor. Vaktmästaren ger dem i uppdrag att rensa rabatterna medan han själv ska fixa avloppet i tvättstugan. Det är tydligen stopp där. Så hör de ett skrik. En granne kommer ut ur tvättstugan, alldeles blek och säger: Blod. Massor med blod. Vad är det egentligen som händer i kloakerna? Vad är det som lever under oss?