Hoppa till innehåll
svenska English
Öppettider Öppettider
Fre 1 juni har alla biblioteken stängt.
Tis 5 juni stänger biblioteken kl. 17.
Ons 6 juni stängt.

Stadsbiblioteket

Mån–fre 9–19
Lör 11–15
Sön (okt–mars) 12–16

Enhörna bibliotek

Mån 4 juni 13–15.30

Mån 13–18
Tors 13–17

Hovsjö bibliotek

Tis, tors 13–18
Ons, fre 13–17
Lör 12–16

Hölö bibliotek

Ons 23 maj 16–19

Tis, tors 12–16
Ons 12–19

Järna bibliotek

Mån 13–19
Tis, tors 13–17
Ons 15–19

Mölnbo bibliotek

Ons 23 maj stängt

Mån 14–18
Ons 14–18

Följ oss Följ oss

Aktuella e-böcker
Mest utlånade e-ljudböckerna just nu

Webbplatsen inte tillgänglig på tisdag morgon

Tisdag 22 maj kommer delar av webbplatsen att ligga nere mellan kl. 05 och 08 på morgonen. Det beror på att vår leverantör behöver göra ett underhållsarbete. Under arbetet kan det vara problem med att söka i sökrutan och se uppgifterna under Mina sidor.

Sommarboktips: Emelie och Åsa tipsar om vårens böcker

Två kvinnor som håller varsin bok med en rosa bakgrund med en bild på en palm.På expertlunchen 17 maj tipsade blioteketarierna Åsa och Emelie om vårens böcker: personliga favoriter och de böcker som inte fått den uppmärksamhet de förtjänar. Du kan se vilka böcker de tipsade om här på webben:

Emelie och Åsas favoriter bland vårens böcker

 

Så här hanterar vi dina personuppgifter

Från 25 maj 2018 gäller den nya dataskyddsförordningen i Sverige och resten av EU. Syftet med dataskyddsförordningen är att stärka din personliga integritet och rätt till skydd av dina personuppgifter. När du har ett bibliotekskort hos oss behöver vi ha dina personuppgifter. Därför vill vi informera om hur vi hanterar dina uppgifter. 

Så här hanterar vi dina personuppgifter

Problem med datorerna på Stadsbiblioteket och Hovsjö bibliotek

Just nu har vi problem med datorerna på Stadsbiblioteket och Hovsjö bibliotek. På Stadsbiblioteket har vi några datorer som fungerar. Dem kan du använda max 30 minuter per dag. Vi arbetar med att lösa problemen och ber om ursäkt för det besvär det orsakar våra besökare. 

 

Låna strömmande film

Låna strömmande film från biblioteket genom vår filmtjänst Viddla. Allt du behöver är ditt bibliotekskort, pinkod och internetuppkoppling. Sedan kan du titta på film när du vill genom din dator eller mobila enhet. Viddla fungerar nu för både Android och Ipad/Iphone.

Låna strömmande film genom Viddla

Läs dagstidningar från hela världen i din mobil eller dator

Vet du om att du kan läsa dagstidningar från drygt 100 länder på 60 språk hemifrån via tjänsten Pressreader? Allt du behöver är ditt bibliotekskort och pinkod. Du kan även ladda ner tidningarna via Pressreaders app.

Läs e-tidningar genom Pressreader